Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

VIATGE A KENYA EN FAMÍLIA

Kenya i en general Àfrica Oriental posseeix paisatges espectaculars, una fauna increïble, ciutats bullicioses, assentaments històrics, esculls de coral i platges de sorra blanca.

Des de Panda Viatges hem realitzat un viatge a Kenya amb nens. Un destí fantàstic per fer amb la família. Volem explicar-te de primera mà aquesta perquè puguis fer-te una idea d'aquesta experiència inoblidable, de forma segura i còmoda.

UN VIATGE PER A TOTA LA FAMÍLIA

Viatjar en família és una oportunitat única per introduir els nens en la història de Kenya, des dels primers assentaments fins a l'època moderna. La cultura de Kenya es caracteritza per les seves múltiples arrels, produÏt per la diversitat de pobles originaris que conformen el país. Al llarg de la costa de Kenya, predomina el poble suahili. Al nord, hi ha diverses comunitats de pastura, mentre que a les regions del centre i oest del país, s'assenten una altra gamma de grups i pobles diferents.

No et deixis portar per històries rocambolesques, viatjar a Kenya amb nens resulta d'allò més apassionant i divertit. Tan sols has de tenir en compte els nostres consells i indicacions. Les teves vacances a Kenya en família seran d'allò més atractives. Submergeix-te en una aventura a l'Àfrica salvatge.

A Kenya hi ha tres formes per desplaçar-se: per aire, en vols privats, agafant el tren que només fa els desplaçaments entre Nairobi i Mombasa o per carretera en cotxe de lloguer.
Els vols nacionals, connecten Nairobi amb les reserves de caça, així com diversos punts de la costa. Hi ha un tren nocturn anomenat "la serp de ferro", que realitza el viatge entre Nairobi i Mombasa tres vegades per setmana i ofereix una mica d'aventura per a les famílies que viatgen amb nens. Si decideixes llogar un cotxe, assegurat que sigui un 4x4 i has de tenir en compte també que a Kenya es condueix per l'esquerra. Sobretot, no condueixis mai de nit. Els autobusos, matatus (minibús) i els taxis, són altres alternatives vàlides.

DOCUMENTS NECESSARIS

Els passaports han de tenir una validesa de 3 mesos a partir de la data d'entrada. Els visats es poden adquirir a l'aeroport a l'arribada i té un cost és de 50 dòlars.

MONEDA

La moneda de Kenya és el xíling i no es fan servir massa les targetes de crèdit. Molts establiments com ara restaurants, hotels o empreses de safari, posen taxes per les targetes de crèdit. Assegura't que la tarifa que et cobraran és la taxa real.

KENYA ÉS SINÒNIM DE SAFARI

Kenya, el bressol dels safaris, ens ofereix una amplíssima varietat de fauna salvatge en un entorn privilegiat. La seva varietat d'hàbitats, des de boscos tropicals i pics nevats a deserts, l'imponent vall del Rift, les seves delicioses platges, i com no, la seva infinita sabana, alberguen una biodiversitat increïble i fan del viatge a Kenya una experiència irrepetible.

Un safari a Kenya ens ofereix la possibilitat de contemplar als Cinc Grans -el lleó, el lleopard, el rinoceront, el búfal i l'elefant- a més de moltíssima altra fauna, tant en quantitat com en diversitat d'animals, i no ens podem oblidar de la incomparable bellesa de la Gran Migració a les planes del Masai Mara, ni de les seves incomparables postes de Sol.

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

Comments

Categories

Facebook