Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

Consells per viatgers ????

Marxes de viatge? Volem que ho tens tinguis tot en ordre i no t'enduguis cap sorpresa durant el teu viatge. Vacunacions, visats, permís de conduir i tot el que cal portar per anar de viatge. No et descuidis res!

Punta Cana Panda Viatges

VIATGE EN PAÏSOS TROPICALS

Planificar un viatge a una zona tropical, vol de tenir en compte algunes vacunes que són obligatòries o recomanades en certs països. La vacunació és un ajut molt important en la prevenció de malalties infeccioses.

+ informació

ENTRADA ALS EUA

Per poder viatjar als Estats Units, sigui per fer turisme o negocis i per menys de 90 dies, hauràs de sol·licitar l'entrada amb el programa ESTA (Sistema Electrònic per a l'Autorització de Viatge).

+ informació

PERMÍS INTERNACIONAL DE CONDUCCIÓ

El permís internacional de conduir és necessari per poder conduir temporalment en països que no siguin membres de la Unió Europea i que no hagin adoptat el model de permís previst en els Convenis de Ginebra o Viena.

+ informació

QUÈ NECESSITES PER ANAR DE VIATGE?

Marxes de viatge i no saps què portar? No volem que et deixis res, per això hem elaborat una llista amb tot allò que creiem necessari per a qualsevol viatge. Vés subratllant tot el que vagis posant a la maleta!

+ informació

Comments

Categories

Facebook