Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

Cambodja en bicicleta

Un viatge en bicicleta és la millor manera de viure totes les experiències. Et permet recórrer paisatges pintorescos de Cambodja i Vietnam, paisatges de pel·lícula on hi ha molt poc turisme. La Foix i el Jaume van viure aquesta experiència inoblidable, acompanyats per un guia, durant les seves vacances.

UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE

Una aventura que els va introduir a la bellesa i la cultura de Cambodja. Els nostres protagonistes van pedalejar per un paisatge meravellós, entre espectaculars vistes i pobles rurals. La bicicleta els va portar a explorar la vida diària local i els va fer submergir en la història i la cultura. La ruta de Cambodja segueix el curs del riu Mekong des de Phnom Penh fins Kroche, per després dirigir-se cap als temples d'Angkor.

Vietnam manté intacta la seva cultura antiga i cuina rústica. Forma part de la península d'Indoxina, i té 1.000 quilòmetres de costa. Hi ha més de 30 parcs i reserves naturals amb animals rars com el tigre indoxinès i el rinoceront de Sumatra. La gent sent molt orgull pel seu menjar local: mariscs frescos, cafè i fruites tropicals.

Comments

Categories

Facebook