Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

Parc atraccions Efteling

Fa uns dies vam poder visitar Efteling, un parc d'atraccions situat a 45 minuts d'Eindhoven. Es tracta d'un parc bastant desconegut pels espanyols però que té tot l'encant per passar uns dies en família. És molt més econòmic que Disneyland i a la vegada té tot l'encant pels més petits. I el millor, és un destí encara poc turístic!

Aquest parc està ambientat amb personatges que et pots trobar als boscos encantats com són les fades i els elfs, és un lloc tant per petits com per grans. Hi ha zones exclusives pels més menuts de la casa, rutes d’aventura per emparrar-se, espectacles, alguna projecció 3D, atraccions pels més grans, atraccions d’aigua. La veritat és que no deixa indiferent a ningú.

Allotjament i entorn

Per acabar d'arrodonir l'experiència, si decidiu anar a Efteling, us hem de dir que tot i ser un parc d'atraccions no és gens car. Us podem trobar allotjament en hotels, apartaments, casetes per a famílies... ambientades temàticament igual que el parc d'atraccions.

La gent de la zona és encantadora, molt amables i amb ganes d'ajudar-te amb tot el que faci falta. Es poden fer rutes amb bicicleta, passejades familiars, hi ha una piscina climatitzada... entre moltes altres coses que et deixen bocabadat.

A Panda Viatges t'organitzem una escapada a Efteling. Et ben assegurem que tota la família s'ho passarà d'allò més bé.

Panda viatges
efteling Panda Viatges
Parc atraccions Efteling
Parc atraccions

Comments

Categories

Facebook