Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

Creuer amb MSC Grandiosa

Viatjar en un creuer aporta infinitats d’avantatges com, per exemple, destins variats, activitats de tota mena, conèixer gent de tot el món, per això és una forma de viure grans experiències. En Marc, a finals de l’any passat, va gaudir d’un creuer amb el nou vaixell MSC Grandiosa, el qual destaca per la seva innovació i avenços en matèria mediambiental.

EXPERIÈNCIA ENTRE ONADES

Un creuer que va durar vuit dies, sortint des de Barcelona, i va poder descobrir increïbles llocs com Marsella, Gènova, Civitavecchia, Palerm, La Valletta. A més a més, de degustar diverses gastronomies.

 

pandaviatges-creuer
pandaviatges-creuer
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuerMSC
pandaviatges-creuer

Comments

Categories

Facebook