Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat

6 consells per organitzar la teva maleta de viatge

Consells maleta viatge

Cada vegada que has de fer la maleta se’t converteix en un drama pels “per si de cas fa fred, plou o fa calor” i les mides limitades de les aerolínies? Doncs “keep calm”, nosaltres et donem un seguit de consells perquè t’hi càpiga tot.  

1. Fes una llista de viatge. Decideix quina roba et posaràs i què és el que et vols emportar, això t’ajudarà a veure quines coses acabaràs per no utilitzar i estalviaràs espai.

2. Enrotlla la roba. En canvi de col·locar la roba plana, tindràs més espai si l’enrotlles i trobaràs la roba més ràpidament!

Llista per viatge
Organitzar maleta viatge

3. Utilitza els espais de les sabates. Pots guardar cinturons i accessoris dins de les sabates! A més, guarda-les en bosses tèxtils perquè no t’embrutin la roba.

4. Organitza el necesser. Separar els productes de bany és ideal per a omplir espais que queden buits. Recorda que els líquids han d’estar en recipients de 100ml (a la teva maleta de mà); i reutilitza els envasos de plàstic per cuidar el nostre planeta!

5. Els objectes rígids al fons. Si col·loques els objectes més pesats i rígids al fons crearàs una capa en la qual podràs anar organitzant la resta de coses.

6. No deixis espais buits! Organitza aquells accessoris, com el carregador del mòbil o adaptadors, pels petits espais que queden per la maleta.


Esperem que aquests consells t’hagin ajudat a organitzar la teva maleta de manera eficient!

Comments

Categories

Facebook