Panda ViatgesPlaça Llorenç i Barba, 2 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona (+34) 938 922 266 - panda@pandaviatges.cat
VIATGES ORGANITZATS

VIATGE A ÀFRICA

FES EL VIATGE DE LA TEVA VIDA

Safari

Viatjar amb grup és compartir l'experiència amb amics, família o fins i tot desconeguts amb qui tens els mateixos interessos.

Organitzem viatges en grup periòdicament perquè puguis conèixer destinacions inesperades amb totes les comoditats i sense haver de pensar en trasllats, checkins ni contractació de guies. Però també podem organitzar el viatge de la teva vida envoltat de la teva gent, per a grups reduïts i adaptat a l'agenda dels viatgers.

Ens trobem davant l'any d'Àfrica, aquell viatge que sempre havies volgut fer. Podràs conèixer Kenya o Tanzània a fons i fer un safari per un dels indrets més espectaculars de la terra, podràs veure els animals més salvatges del món i sentir-te en tot moment com un autèntic aventurer.

Ho fem possible!


Els nostres viatges d'Àfrica més demanats

KENYA

Anar a Kenya és fer una visita obligada al Masai Mara, una reserva natural famosa per la seva espectacularitat de fauna. Pots veure els animals més salvatges del món com el lleó, el guepard, l'hipopòtam, zebres, el rinoceront negre, la hiena, el nyu, la girafa... i veure la migració d'aquests.
El clima és tropical tot l'any. Existeixen 42 grups ètnics al país. Sens dubte Kenya és un destí de somni. Poder recórrer el país amb 4x4 o mini autobús és el somni de qualsevol persona.

TANZÀNIA

Tanzània és l'altre destí més demanat per als nostres viatgers. País enganxat a Kenya, famós pel Serengueti, és el lloc on es dona la més gran i més llarga migració d'animals del món.
Estem parlant d'una extensió de 30.000 km². Clima tropical i un total de més de 120 grups ètnics al país.
Tanzània és un país que enganxa, la seva gent, la seva cultura fan que et trobis acollit des del primer dia que trepitges el país.

A Panda viatges t'ho posem fàcil. No t'has de preocupar de res. Simplement gaudir del viatge de la teva vida amb aquelles persones que més estimes. Et muntem el viatge que tens en ment. Poder gaudir de la migració d'animals més gran del món no es fa cada dia.


Demana'ns pressupost